DISTRIBUITORI  
Inramari Profesionale

Prezentare

Înfiinţată în anul 1994, Kon Art srl este o firmă particulară specializată in:

  • Comercializarea en-gross si en-detail a materialelor, utilajelor si accesoriilor specifice serviciilor de inramari profesionale.
  • Productia si comercializarea de rame foto, oglinzi inramate, postere de arta inramate si fotoclipsuri
  • Servicii profesionale de inramari.

Impreuna cu clientii nostri am acumulat in acesti ani o bogata experienta in domeniul inramarilor, reusind acum sa propunem cea mai mare oferta din Romania de:

  • Profile pentru rame de tablouri din plastic, lemn si aluminiu (peste 400 de modele)
  • Cartoane speciale de passepartout-uri (peste 90 de culori)
  • Materiale pentru fata si spatele ramelor: geam 2mm antireflex si float, paf, pfl, cartoane speciale, etc.
  • Masini si utilaje precum si asistenta pentru infiintarea atelierelor de inramari
  • Rame foto, oglinzi si postere de arta inramate si neinramate precum si fotoclipsuri
  • Sisteme profesionale de expunere si montaj a tablourilor pe pereti.

Calitatea produselor oferite se bazeaza pe testari indelungate finalizate prin contracte de distributie exclusiva a celor mai renumiti producatori consacrati in domeniul inramarilor profesionale din U.E. si S.U.A.

Dezvoltarea continua a companiei a reusit datorita unei echipe din care acum fac parte peste 100 de specialisti care lucreaza cu cea mai avansata tehnologie din domeniu, constienti fiind ca perfectionarea continua a ofertei si serviciilor noastre duce la succesul clientilor nostri, consolidind astfel si succesul nostru.

Activitatea Kon Art srl se desfasoara acum, in anul 2007, in spatiile proprietatea firmei, respectiv hala de productie si depozit in suprafata de 1200 metri patrati, birouri si showroom de 400 metri patrati, precum si o retea de 10 magazine.

Datorita calitatii produselor si utilajelor, a stocului de materii prime, dar si a vitezei de reactie si distributie, compania noastra a fost selectata printre furnizorii in domeniu de peste 85 de supermarket-uri si magazine cash & carry prezente in Romania.

Sperind ca veti gasi in catalogul nostru cele mai satisfacatoare produse pentru cerintele Dumneavoastra in domeniul inramarilor profesionale, va multumim anticipat pentru atentia acordata.

  Cautare
Tipul de produs:
Subcategoria:
Latimea:
Culoarea :
Magazine
Afla care este magazinul cel mai apropiat de tine! click aici