Intrebari Frecvente

1. Cum pot comanda produsele din sectiunea "Catalog de materiale"?

Produsele din catalogul de materiale sunt disponibile pe comanda la noi in magazine. Pretul se calculeaza pentru fiecare comanda in parte, in functie de dimensiuni, materiale incluse si operatiunile executate.

Daca esti distribuitor sau vrei sa devii, te rugam se ne contactezi la sediul firmei si iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie.


2. De ce trebuie neaparat sa vin in magazin pentru a plasa o comanda?

Va sfatuim sa veniti in magazinele noastre din mai multe motive:

  • Executia ramei trebuie sa tina cont de dimensiunea exacta si este de preferat sa o masoare unul din specialistii nostri
  • Anumite culori pot fi denaturate in functie de monitorul utilizat
  • Va putem sfatui tehnic cat si estetic in alegerea ramelor

3. Cat dureaza o comanda?

O comanda obisnuita dureaza 3 zile lucratoare din momentul in care a fost plasata. Comenzile mai speciale (tricouri inramate, casete, oglinzi cu fazet, intindere pe sasiu) necesita cateva zile in plus. Este de preferat sa aduci lucrarea in magazin si noi ne vom ocupa de executiea ei.

In cazul in care esti distribuitor termenul de pregatire a comenzii este de 24h.


4. Oferiti si transport la domiciliu?

Pentru magazinul nostru online colaboram cu un singur partener, Empendo SRL. Pretul pentru transport este fix 45 Lei (tva inclus) in Bucuresti. Acest partener asigura integritatea produselor noastre care se pot sparge. Daca transportul ti se pare prea scump, poti alege optiunea ridicare de la unul din magazinele Kon Art, unde livrarea este gratuita.


5. Nu sunt din Bucuresti, unde pot gasi produsele dumneavostra?

Produsele noastre se gasesc in toate magazinele Hornbach din Romania. Aici puteti gasi, produse de serie, sisteme de expunere, dar si produse disponibile la comanda.

Lucram cu distribuitori din toata Romania, ne poti contacta si iti vom recomanda un distribuitor din orasul tau.


6. Ce se intampla daca un produs din catalog nu se afla pe stoc?

Lista produselor care nu se sunt in stoc se afla in footer-ul site-ului si ne poti contacta telefonic pentru a afla cand va fi disponibil produsul.